Долма — 7 рецептів приготування

З бараниною і м’ятою

М’ята взагалі дуже добре поєднується з виноградним листям і м’ясом. Особливо вона чудово відтіняє специфічний аромат баранини. Траву використовують при приготуванні класичної долми з баранячим фаршем.

Розкладка продуктів в даному випадку така:

  • 200 г свіжих листків;
  • півкіло фаршу;
  • головка цибулі;
  • трохи свіжої або сухої м’яти;
  • ложка рослинної олії;
  • 100 г рису;
  • трохи чебрецю і багато рубаною петрушки;
  • лимонний сік і 700 г води або овочевого бульйону.

Все інше робиться, як і в звичайному приготуванні долми.

Дивіться також:  Свинина з грибами в сметанному соусі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху