Домашні сосиски – 5 рецептів, як зробити сосиски своїми руками в домашніх умовах

Плівка для домашніх сосисок

При виготовленні сосисок в домашніх умовах потрібно обов’язково звертати увагу на те, яка плівка буде використовуватися для цих цілей.

На ній неодмінно має бути маркування:

  • про те, що це плівка харчова, а не пакувальна;
  • про максимально допустимому значенні температури, яке вона витримує.

Під впливом температури киплячої води харчова плівка не руйнується. Але якщо плануєте не варити сосиски, а смажити, краще загорнути фарш у спеціальний рукав для запікання, який виготовлений з термостійкого матеріалу і витримує нагрівання до 200 градусів.

Дивіться також:  Молода картопля – 10 кращих рецептів
Прокрутка до верху