Домашня ковбаса з курки – 7 рецептів приготування

З додаванням свинини

М’ясо краще брати пісне без надлишків жиру. Інгредієнти: 1,5 кг свинини і 800 г курятини, велика ложка солі, ціла головка часнику, 120 мл молока, по дрібці насіння гірчиці, коріандру і чорного перчика, шматочок вершкового масла, 3 м кишки. Як правильно ковбаса готується з курки в домашніх умовах, розповідається далі.

  • М’ясо і курятина ріжуться кубиками, солятся, присипаються спеціями, пропускаються через м’ясорубку і залишають на всю ніч в холоді для маринування.
  • Вранці в масу додається роздавлений часник і остигле кип’ячене молоко. Вона залишається ще на пару годин.
  • Залишилося начинити оболонки сумішшю, зав’язати їх кільцями, проколоти в кількох місцях голкою і варити в солоній воді 45 хвилин. В процесі продукт не повинен кипіти.
  • Готова ковбаса змащується маслом і ще 25 хвилин готується на деку в духовці.

    Дивіться також:  Кільця кальмара в клярі – 7 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху