Домашня ковбаса з курки – 7 рецептів приготування

Куряча ковбаса варена

Це найпростіший рецепт домашньої ковбаси, для якого не потрібні навіть свинячі оболонки. Інгредієнти: 960 г філе курки, 2 добірних яйця, 2 великі ложки картопляного крохмалю, сіль, спеції і часник за смаком, 120 мл молока.

  • За допомогою блендера або кухонного комбайна птах з часником перетворюється в однорідне пюре. За смаком до філе можна також додавати свиняче сало.
  • У фарш додається сіль, спеції, яйця цілком, крохмаль і коров’яче молоко. Блендером компоненти добре збиваються.
  • Маса викладається в промаслені керамічні формочки і запікається в дуже гарячій духовці 40 хвилин.
  • Готову ковбасу можна загорнути у плівку і відправити в холодильник на зберігання.

    Дивіться також:  Кімчі з пекінської капусти по-корейськи – 7 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху