Домашня ковбаса з курки – 7 рецептів приготування

Рецепт зі свинячими кишками

Молоко або вершки з рецепту зроблять м’ясо м’яким і ніжним. Це обов’язковий продукт. Інгредієнти: 900 г курячої грудки і аналогічну кількість курячих стегенець, 2 мал. ложки цукрового піску і стільки ж паприки, по дрібці сушеного часнику і коріандру, 1 ст. жирних вершків або молока, 2 великі ложки сухого молока, сіль, свинячі кишки, нарізані по 40-60 див.

  • М’ясо стегенець і філе пропускають через м’ясорубку. В нього додають сухе молоко, сіль, вибрані спеції.
  • Далі доливаются вершки або свіже молоко. Складові добре вимішуються.
  • Кишка наповнюється фаршем за допомогою спеціальної насадки м’ясорубки не занадто щільно.
  • Заготовки 20 хвилин варяться в солоній воді.
  • Замість спеціальної насадки для м’ясорубки можна використовувати шийку від пляшки з пластику.

    Дивіться також:  М’ясо Гармошка – 6 дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху