Суп з картоплею і локшиною
Такий суп готується як з м’ясом, так і без нього. Час приготування становить 40 хвилин. Якщо вариться м’ясо, то до нього додається приблизно 1 годину.
Вариться суп за стандартною схемою. Знадобляться наступні продукти:
- 100 г локшини;
- 3 картоплини середнього розміру;
- 3 літри води;
- якщо берете м’ясо або курку, то буде потрібно приблизно 500 м;
- одна морква і один цибуля;
- 1 – 2 аркуша лаврушки;
- 2 – 3 зубки часнику;
- за півпучка кропу і петрушки;
- за смаком додаються спеції.
Готуємо так:
- Спочатку готується бульйон, якщо використовується м’ясо. Якщо його не буде, то попередньо вода в каструлі доводиться до кипіння.
- Овочі нарізати невеликими шматочками, а цибулю – кільцями.
- У окріп додається картоплю разом з сіллю і варять 10 хвилин.
- Після цього бульйон відправляються цибулю, моркву і лавровий лист, за чим ідуть ще 5 хвилин варіння.
- Після цього потрібно додати вермішель і варити до готовності.
- Подрібнена зелень, спеції і часник викладаються в суп в самому кінці.
- Скільки варити написано вище, а при додаванні м’яса цей час збільшується на 30 – 40 хвилин.
Суп з локшиною не тільки дуже смачний, але і корисний для шлунка. Рідкі страви повинні бути присутніми в раціоні людини кожен день, а такі легкі – тим більше.