Домашня локшина – 7 рецептів приготування

Суп з картоплею і локшиною

Такий суп готується як з м’ясом, так і без нього. Час приготування становить 40 хвилин. Якщо вариться м’ясо, то до нього додається приблизно 1 годину.

Вариться суп за стандартною схемою. Знадобляться наступні продукти:

  • 100 г локшини;
  • 3 картоплини середнього розміру;
  • 3 літри води;
  • якщо берете м’ясо або курку, то буде потрібно приблизно 500 м;
  • одна морква і один цибуля;
  • 1 – 2 аркуша лаврушки;
  • 2 – 3 зубки часнику;
  • за півпучка кропу і петрушки;
  • за смаком додаються спеції.

Готуємо так:

  • Спочатку готується бульйон, якщо використовується м’ясо. Якщо його не буде, то попередньо вода в каструлі доводиться до кипіння.
  • Овочі нарізати невеликими шматочками, а цибулю – кільцями.
  • У окріп додається картоплю разом з сіллю і варять 10 хвилин.
  • Після цього бульйон відправляються цибулю, моркву і лавровий лист, за чим ідуть ще 5 хвилин варіння.
  • Після цього потрібно додати вермішель і варити до готовності.
  • Подрібнена зелень, спеції і часник викладаються в суп в самому кінці.
  • Скільки варити написано вище, а при додаванні м’яса цей час збільшується на 30 – 40 хвилин.

Суп з локшиною не тільки дуже смачний, але і корисний для шлунка. Рідкі страви повинні бути присутніми в раціоні людини кожен день, а такі легкі – тим більше.

Дивіться також:  Соус для шаурми -13 рецептів в домашніх умовах