Ескалоп з свинини – 7 правильних рецептів приготування

Як правильно посмажити на сковороді ескалоп

Ескалоп з свинини на сковороді виходить соковитим, золотавим і шалено смачним. Щоб гідно оцінити його, необхідно приготувати хоча б раз.

Необхідні продукти:

  • свиняча м’якоть, бажано корейка;
  • спеції на свій смак;
  • трохи рослинної або оливкової олії.

Процес приготування:

  • М’ясо необхідно ретельно промити, нарізати на середні порційні шматки товщиною приблизно в півтора сантиметра.
  • Трохи відбиваємо кожну заготовку, щоб вона стала тонше і м’якше, а потім обмазуємо в спеціях.
  • Включаємо плиту на середній вогонь, прогріваємо масло і смажимо кожен шматок з обох сторін приблизно по п’ять хвилин, щоб вони добре обжарились, можна зменшити рівень нагріву і тримати ще пару хвилин. М’ясо готове, коли перестає виділятися кров.
Дивіться також:  Картопля по-французьки – 6 рецептів приготування картоплі
Прокрутка до верху