Як правильно посмажити на сковороді ескалоп
Ескалоп з свинини на сковороді виходить соковитим, золотавим і шалено смачним. Щоб гідно оцінити його, необхідно приготувати хоча б раз.
Необхідні продукти:
- свиняча м’якоть, бажано корейка;
- спеції на свій смак;
- трохи рослинної або оливкової олії.
Процес приготування:
- М’ясо необхідно ретельно промити, нарізати на середні порційні шматки товщиною приблизно в півтора сантиметра.
- Трохи відбиваємо кожну заготовку, щоб вона стала тонше і м’якше, а потім обмазуємо в спеціях.
- Включаємо плиту на середній вогонь, прогріваємо масло і смажимо кожен шматок з обох сторін приблизно по п’ять хвилин, щоб вони добре обжарились, можна зменшити рівень нагріву і тримати ще пару хвилин. М’ясо готове, коли перестає виділятися кров.