Ескалоп з свинини – 7 правильних рецептів приготування

Рецепт приготування в духовці

Ескалоп в духовці готується рідше, ніж на сковороді, але зате виходить більш корисним і менш калорійним.

Необхідні продукти:

  • 50 грам сметани;
  • спеції на свій смак;
  • два зубчики часнику;
  • 500 грам свинини.

Процес приготування:

  • У вказану кількість сметани покладіть приправи, обов’язково сіль, чорний перець, а потім видавіть часник і все ретельно перемішайте.
  • М’ясо промийте, дайте трохи обсохнути і наріжте на порційні шматки, товщина яких повинна бути півтора сантиметра. Трохи відбийте і викладіть на деко.
  • Кожен шматочок покрийте шаром приготованого соусу і готуйте на 180 градусах приблизно півгодини.
Дивіться також:  Батат – що це таке? Рецепти, як приготувати солодку картоплю Батат
Прокрутка до верху