Ескалоп з свинини – 7 правильних рецептів приготування

Ескалоп з свинини в мультиварці

Приготувати ескалоп можна і в мультиварці, хоча в старі часи про такому варіанті навіть і не думали.

Необхідні продукти:

  • приправи за своїм смаком;
  • свиняча вирізка – приблизно 500 грам;
  • шматочок вершкового масла.

Процес приготування:

  • Вирізку ретельно промиваємо, прибираємо зайве і нарізаємо на шматочки не більше двох сантиметрів завтовшки, після чого відбиваємо молоточком або ножем, але не дуже сильно. Приправляємо спеціями, краще всього використовувати тільки сіль і перець.
  • Включаємо прилад в режим «Випічка» або «Смаження», топимо в чаші вершкове масло і викладаємо на дно підготовлене м’ясо. Смажимо з двох боків до утворення красивого рум’яного кольору, дістаємо і можна відразу подавати.
Дивіться також:  Кабачки в духовці -11 рецептів швидких і смачних
Прокрутка до верху