Ескалоп з свинини в мультиварці
Приготувати ескалоп можна і в мультиварці, хоча в старі часи про такому варіанті навіть і не думали.
Необхідні продукти:
- приправи за своїм смаком;
- свиняча вирізка – приблизно 500 грам;
- шматочок вершкового масла.
Процес приготування:
- Вирізку ретельно промиваємо, прибираємо зайве і нарізаємо на шматочки не більше двох сантиметрів завтовшки, після чого відбиваємо молоточком або ножем, але не дуже сильно. Приправляємо спеціями, краще всього використовувати тільки сіль і перець.
- Включаємо прилад в режим «Випічка» або «Смаження», топимо в чаші вершкове масло і викладаємо на дно підготовлене м’ясо. Смажимо з двох боків до утворення красивого рум’яного кольору, дістаємо і можна відразу подавати.