Рецепт запікання м’яса в фользі
Необхідні продукти:
- ложка рослинної олії;
- спеції за смаком;
- два зубчики часнику;
- 600 грам свинячої вирізки.
Процес приготування:
- Як завжди, м’ясо промиваємо, нарізаємо на порційні шматки і злегка відбиваємо.
- Потім промазуємо його рослинним або оливковою олією, обтираем сіллю, перцем, можна і іншими приправами.
- Викладаємо на фольгу складену в два шари, покриваємо тиском часником і ретельно загортаємо, щоб не залишилося просвітів. Запікаємо спочатку близько 30 хвилин на 200 градусах, потім можна розрізати фольгу і залишити в духовці ще на 20 хвилин виставивши нагрівання на 180 градусів – це для утворення рум’яної скоринки.