Ескалоп з свинини – 7 правильних рецептів приготування

Рецепт запікання м’яса в фользі

Необхідні продукти:

  • ложка рослинної олії;
  • спеції за смаком;
  • два зубчики часнику;
  • 600 грам свинячої вирізки.

Процес приготування:

  • Як завжди, м’ясо промиваємо, нарізаємо на порційні шматки і злегка відбиваємо.
  • Потім промазуємо його рослинним або оливковою олією, обтираем сіллю, перцем, можна і іншими приправами.
  • Викладаємо на фольгу складену в два шари, покриваємо тиском часником і ретельно загортаємо, щоб не залишилося просвітів. Запікаємо спочатку близько 30 хвилин на 200 градусах, потім можна розрізати фольгу і залишити в духовці ще на 20 хвилин виставивши нагрівання на 180 градусів – це для утворення рум’яної скоринки.
Дивіться також:  Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху