Ескалоп з свинини – 7 правильних рецептів приготування

Готуємо з додаванням грибів

Необхідні продукти:

  • 300 грам грибів;
  • спеції;
  • дві ложки томатної пасти;
  • півкілограма свинини;
  • два помідори.

Процес приготування:

  • Свинину нарізаємо на шматки, злегка відбиваємо і приправляємо спеціями за смаком, після чого обсмажуємо до рум’яного кольору на гарячій сковороді.
  • В іншу ємність викладаємо томатну пасту, розведену в невеликій кількості води, шматочки помідорів і м’ясо, тушкуємо приблизно п’ять хвилин.
  • За цей час потрібно нарізати гриби скибочками і обсмажити їх, вони будуть готові, коли вивариться вся рідина.
  • Подаємо м’ясо, покривши смаженими грибами.
Дивіться також:  Котлети з крабових паличок – 8 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху