Маринад для страви
Взагалі маринад для ескалопи не робиться, але якщо дуже хочеться, то можна розглянути варіанти.
- Змішати рослинне масло з гірчицею, кетчупом або томатною пастою, додати мед, трохи часнику і приправ.
- Пряний маринад: з’єднуємо оцет, сіль і різні прянощі. У цій масі маринуємо м’ясо близько години.
- Лимонно – коньячний. Натерти на тертці трохи свіжого імбиру, змішати його з 40 мл коньяку і 20 грамами гірчиці. Влити туди ж 10 мілілітрів лимонного соку, зубчик роздавленого часнику і спеції за смаком. Тримати м’ясо в цій суміші не менше 60 хвилин.
- Соєвий варіант. 200 грам майонезу, бажано домашнього змішуємо з сухим базиліком, додаємо до них перетерту або перебиту в блендері цибулину і цією масою добре натираємо кожен шматочок м’яса.