Ескалоп з свинини на сковороді – 6 рецептів, як приготувати

Рецепт приготування з сиром

Ескалоп з додаванням сиру – апетитна варіація, відрізняється особливою ніжністю і пікантними нотками.

Швидко і смачно страву можна приготувати з:

  • 600 г нежирної свинини;
  • шматочки сиру;
  • 1 зубчики часнику;
  • 1 яйця;
  • панірувальних сухарів;
  • соняшникової олії для смаження;
  • солі і спецій.

Готується м’ясо наступним чином:

  • З промитого і обсушенного м’яса готуються медальйони товщиною 1,5 см, які за допомогою молоточка відбиваються до 5 мм.
  • Отримані відбивні обсипаються спеціями і сіллю, після чого кладуть стопкою для просочення прянощами.
  • В одну ємність вбивається яйце, яке злегка збивається виделкою, в іншу сир натирається.
  • Шматки м’яса обсипаються хлібної крихтою, умочують в яйці, після чого опускаються в паніровку з сиру.
  • Ескалопи викладається на розігріту з маслом сковороду, де обсмажуються по кілька хвилин з кожного боку до готовності.
Дивіться також:  Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування