Рецепт приготування з сиром
Ескалоп з додаванням сиру – апетитна варіація, відрізняється особливою ніжністю і пікантними нотками.
Швидко і смачно страву можна приготувати з:
- 600 г нежирної свинини;
- шматочки сиру;
- 1 зубчики часнику;
- 1 яйця;
- панірувальних сухарів;
- соняшникової олії для смаження;
- солі і спецій.
Готується м’ясо наступним чином:
- З промитого і обсушенного м’яса готуються медальйони товщиною 1,5 см, які за допомогою молоточка відбиваються до 5 мм.
- Отримані відбивні обсипаються спеціями і сіллю, після чого кладуть стопкою для просочення прянощами.
- В одну ємність вбивається яйце, яке злегка збивається виделкою, в іншу сир натирається.
- Шматки м’яса обсипаються хлібної крихтою, умочують в яйці, після чого опускаються в паніровку з сиру.
- Ескалопи викладається на розігріту з маслом сковороду, де обсмажуються по кілька хвилин з кожного боку до готовності.