Фарширована картопля – 8 смачних рецептів!

Картопля, начинений беконом

Хороший варіант зробити приємне своїй половинці, приготувати страву на романтичний вечір.

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.;
  • олія оливкова;
  • перець;
  • бекон – 6 смужок;
  • сіль;
  • цибуля – 1 головка;
  • майонез – 110 мл;
  • томат – 1 шт.;
  • хрін – 0,5 ч. ложки тертого;
  • перець болгарський – 1 шт.;
  • сир – 75 р.

Приготування:

  • Картопля промити. Щоб бульби були чистими, скористайтесь щіткою.
  • Взяти вилку. Проткнути в декількох місцях.
  • Промазати маслом.
  • Помістити на деко.
  • Відправити в духову піч на годину. Режим вибрати 190 гр.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Нарізати смужками бекон.
  • Перець порізати.
  • Томат знадобиться кубиками.
  • Обсмажити бекон.
  • Закинути овочі.
  • Посмажити.
  • Розрізати картоплю. Вийде два овалу.
  • Взяти ложку.
  • Дістати м’якоть.
  • Вікою пом’яти. Відправити в обжарку.
  • Підсолити. Приправити спеціями. Перемішати.
  • Викласти на картоплю.
  • Промазати майонезом.
  • Натерти сир. Змішати з хріном.
  • Присипати заготовки.
  • Помістити назад у піч.
  • Запікати до появи гарної скоринки.
Дивіться також:  Як приготувати яєчню? 13 рецептів приготування