Фарширована щука в духовці – 6 покрокових рецептів

Пісна фарширована щука у фользі цілком

У певні дні посту дозволяється вживати в їжу рибу. Пропонуємо приготувати фаршировану щуку, запечену в духовці цілком, за рецептом Свято-Троїцького монастиря.

Інгредієнти:

  • щука;
  • два-три скибочки батона;
  • дві невеликі цибулини;
  • морква;
  • зелень;
  • сіль, перець, олія олива.

Спосіб приготування:

  • Шматочки білого хліба замочуємо на пару хвилин в пісному мигдалевому молоці.
  • На щуку біля голови проводимо круговий надріз, прибираємо голову і витягуємо нутрощі, потім руками намагаємося стягнути з риби шкіру, і перебираємо м’ясо, щоб у ньому не було кісток.
  • Шматочки м’яса пропускаємо через м’ясорубку разом з хлібом, морквою і цибулею. Додаємо у фарш рубану зелень і приправи. Для того щоб начинка стала ще соковитіше і ніжніше, її можна повторно прокрутити через м’ясорубку.
  • У шкіру закладаємо фарш і зашиваємо нитками. Викладаємо рибу на деко застелений фольгою і змащене оливковою олією.
  • Загортаємо і запікаємо щуку у фользі при температурі 160 градусів 25-30 хвилин.
Дивіться також:  Як замаринувати імбир в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху