Як красиво подати готову страву
Фаршироване щука – це завжди святкове, смачне і дороге блюдо. Тому таку царську рибу потрібно подати красиво.
- Найпростіший спосіб – це використовувати майонез для прикраси. Для цього знадобиться м’яка упаковка соусу. Відрізавши горлечко, сміливо приступайте до творчості, наприклад, намалюйте фігурні лінії або квіти.
- Овочі і свіжа зелень ідеально підходять для прикраси. Візьміть огірок і гострим ножем зробіть зигзагом розрізи по колу. Потім розділіть навпіл і у вас вийдуть гарні квіти з гострими лепесточками, в центр покладіть маслину або оливку. Такі ж квітки можна зробити з томатів та інших овочів, навіть солоних.
- Зробити квіточки можна їх шкірки яблука. Для цього гострим ножем зніміть шкірку цілісної смужкою. Загорніть довгу стружку в красива квіточка, чим довше вийде смужка, тим об’ємніше вийде прикраса.
Запікайте щуку для сімейного застілля або святкового вечері, не варто шкодувати витрачених сил і часу, адже ваші зусилля окупляться сповна. Використовувати в приготуванні запропоновані нами рецепти начинок або сміливо придумуйте свої комбінації.