Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

Рецепт з печінкою тріски

Інгредієнти: 9-11 соковитих крабових паличок, 130 г печінки тріски (консерви), дрібна сіль, заздалегідь 2 відварених яйця, суміш перців, великий плавлений сирок.

  • Печінка тріски виймається з банки і гарненько розминається виделкою. Щоб зробити начинку більш ніжною та м’якою, можна додати до неї трохи масла з тієї ж ємності.
  • До печінки відправляються дрібно терті яйця і плавлений сир. Щоб останній було зручно подрібнювати, варто його попередньо підморозити.
  • Начинка ретельно перемішується, підсолювати і перчится за смаком. Деякі кулінари додають в неї ще й легкий майонез або сметану. Але це додаткові інгредієнти.
  • Охолоджені палички акуратно розгортаються і промащуються сумішшю з попереднього кроку. Далі вони згортаються назад і приблизно на годину відправляються на холод.

Далі готова закуска розрізається навпіл і подається до столу зі зручними шпажками.

Дивіться також:  Як приготувати коропа в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху