Рецепт з печінкою тріски
Інгредієнти: 9-11 соковитих крабових паличок, 130 г печінки тріски (консерви), дрібна сіль, заздалегідь 2 відварених яйця, суміш перців, великий плавлений сирок.
- Печінка тріски виймається з банки і гарненько розминається виделкою. Щоб зробити начинку більш ніжною та м’якою, можна додати до неї трохи масла з тієї ж ємності.
- До печінки відправляються дрібно терті яйця і плавлений сир. Щоб останній було зручно подрібнювати, варто його попередньо підморозити.
- Начинка ретельно перемішується, підсолювати і перчится за смаком. Деякі кулінари додають в неї ще й легкий майонез або сметану. Але це додаткові інгредієнти.
- Охолоджені палички акуратно розгортаються і промащуються сумішшю з попереднього кроку. Далі вони згортаються назад і приблизно на годину відправляються на холод.
Далі готова закуска розрізається навпіл і подається до столу зі зручними шпажками.