Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

Начиняємо крабові палички шпротами

Інгредієнти: 160 г шпротів в олії, 16-17 охолоджених крабових паличок, зубчик часнику, плавлений сирок, 3 великих варених яйця, сіль, легкий майонез.

  • Палички акуратно розмотуються і готуються до фаршированию.
  • Варені яйця і сирок подрібнюються за допомогою середньої терки. До цих інгредієнтів додається підсолений майонез з подрібненим часником. Начинка добре перемішується.
  • Вийшла сирно-яєчної сумішшю намазуються палички. Зверху кожної з них укладається рибка без масла.
  • Заготовки назад згортаються рулетиками.

Фаршировані палички укладаються на плоску тарілку, покриваються харчовою плівкою і на деякий час прибираються в холодне місце.

Дивіться також:  Як зварити пшоняну кашу – 9 рецептів
Прокрутка до верху