Начиняємо крабові палички шпротами
Інгредієнти: 160 г шпротів в олії, 16-17 охолоджених крабових паличок, зубчик часнику, плавлений сирок, 3 великих варених яйця, сіль, легкий майонез.
- Палички акуратно розмотуються і готуються до фаршированию.
- Варені яйця і сирок подрібнюються за допомогою середньої терки. До цих інгредієнтів додається підсолений майонез з подрібненим часником. Начинка добре перемішується.
- Вийшла сирно-яєчної сумішшю намазуються палички. Зверху кожної з них укладається рибка без масла.
- Заготовки назад згортаються рулетиками.
Фаршировані палички укладаються на плоску тарілку, покриваються харчовою плівкою і на деякий час прибираються в холодне місце.