Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

З грибами

Інгредієнти: 28 м’яких соковитих крабових паличок, 2 шт. ріпчастої цибулі, 3 великих варених яйця, півкіло свіжих печериць, жменя сухарній крихти, майонез, сіль.

  • Цибулю і гриби довільно подрібнюються. Чим мініатюрніша вийдуть їх шматочки, тим смачніше буде готова закуска.
  • Цибулю з грибами до готовності обсмажують на розігрітому маслі. Маса солиться. Можна за смаком додати в неї будь-які приправи.
  • З цибульно-грибною масою змішуються дрібно терті яйця і майонез.
  • Охолоджені палички акуратно розгортаються в рівні пласти і рівномірно покриваються начинкою з попереднього кроку.
  • Заготовки назад згортаються рулетиками.
  • Кожна паличка змащується майонезом, обвалюється в сухарній крихті з усіх боків і добре обсмажується в маслі, що залишився після приготування начинки.

Готову закуску можна подавати як холодної, так і гарячої.

Дивіться також:  Омлет з помідорами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху