Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

З сиром і зеленню

Інгредієнти: 8-9 шт. крабових паличок, пучок свіжої петрушки і кропу, 110 г сиру, велика ложка жирної сметани, сіль, суміш мелених кольорових перчиком, 1 зуб. свіжого часнику.

  • Сир виделкою гарненько розтирається з жирною сметаною. До майбутньої начинці додається дрібно рубана зелень і вичавлений часник. Кількість останнього потрібно регулювати за смаком всіх домашніх. Начинка присаливается і перчится.
  • Кожна крабовая паличка акуратно розгортається. На отримані пласти невеликими порціями викладається начинка.
  • Заготовки згортаються рівними рулетиками.

Палички навскоси розрізаються навпіл, прикрашаються свіжим кропом і подаються до столу.

Дивіться також:  Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху