З сиром і зеленню
Інгредієнти: 8-9 шт. крабових паличок, пучок свіжої петрушки і кропу, 110 г сиру, велика ложка жирної сметани, сіль, суміш мелених кольорових перчиком, 1 зуб. свіжого часнику.
- Сир виделкою гарненько розтирається з жирною сметаною. До майбутньої начинці додається дрібно рубана зелень і вичавлений часник. Кількість останнього потрібно регулювати за смаком всіх домашніх. Начинка присаливается і перчится.
- Кожна крабовая паличка акуратно розгортається. На отримані пласти невеликими порціями викладається начинка.
- Заготовки згортаються рівними рулетиками.
Палички навскоси розрізаються навпіл, прикрашаються свіжим кропом і подаються до столу.