Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

З плавленим сиром і яйцем

Інгредієнти: 260 г крабових паличок, невеликий пучок свіжого кропу, легкий майонез, велике варене яйце, 90 г плавленого сиру, 2-3 зубки часнику, сіль.

  • Сирок ненадовго забирається в морозилку, після чого натирається на тертці з середніми або великими отворами.
  • Кріп промивається, просушується і дрібно рубається гострим ножем.
  • Часник чиститься і пропускається через прес.
  • Варене яйце дрібно треться.
  • Всі підготовлені компоненти майбутньої начинки з’єднуються і заправляються підсоленим майонезом.
  • Сумішшю наповнюються розгорнуті палички і знову скручуються акуратними рулетами.

Закуску можна відразу подавати до столу.

Дивіться також:  Начинка для мантів – 11 рецептів, як зробити соковиту і смачну начинку
Прокрутка до верху