Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

Фаршировані гомілки курки з рисом

Склад продуктів: 4 курячі ніжки, ложечка солодкої гірчиці, 1/3 склянки сирого рису, 80-90 г сиру, цибулина, 2 великі ложки майонезу, дрібна сіль.

  • З ніжок знімається шкіра разом з крайньою частиною суглоба. Залишився м’ясо дрібно ріжеться.
  • Рис вариться не довше 8-9 хвилин в солоній воді.
  • Шматочки курятини обсмажують на розігрітому жирі з дрібними кубиками цибулі. Далі вони перемішуються з рисом, тертим сиром і солятся за смаком.
  • Шкіра фарширується отриманою начинкою і зашивається у відкритій частині.
  • Заготовки викладаються в промаслений відкриту жароміцну ємність і змазується майонезом, змішаним з гірчицею.
  • Частування запікається 25-30 хвилин в добре розігрітій духовці.

    Дивіться також:  Печінковий рулет – 7 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху