Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

Апетитне блюдо з беконом

Склад продуктів: 220 г сирокопченого бекону, 6 великих курячих ніжок, 130 г сирокопченого сиру, 2 великі ложки подрібнених волоських горіхів, 2-3 часникового зубчики, по ложці сметани і майонезу, сіль.

 

Як приготувати фаршировані курячі ніжки з беконом, докладно розглянемо далі.

  • З ніжок знімається шкірка. М’ясо дрібно нарізається, з’єднується з подрібненими горіхами і розчавленим часником.
  • В цю ж масу відправляється майонез, тертий сир, сметана і сіль.
  • Начинка закладається в «мішечки» з шкіри. Краї закріплюються зубочистками або будь-яким іншим зручним способом.
  • Навколо заготовок обертаються тонкі пластинки бекону.
  • При 200-210 градусів частування запікається в духовці трохи менше години.

    Дивіться також:  Рис для суші – 3 рецепта, як правильно готувати рис
    Прокрутка до верху