Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

Фаршировані сиром із яйцями

Склад продуктів: 6 ніжок, трохи гірчиці, цибулина, велика ложка жирної сметани, щіпка куркуми, сіль, 3 великих яйця, свіжий часник за смаком, 70 г напівтвердого сиру.

  • З ніжок «панчохою» шкіра знімається і залишається на нижньому суглобі.
  • М’якоть птиці дрібно рубається, з’єднується з тертим сиром і дрібними кубиками заздалегідь звареної пари яєць.
  • Сюди ж додається гірчиця і роздавлений часник за смаком. Маса солиться і присипається куркумою. В начинку вбивається залишився сире яйце і додається тертий цибуля.
  • Начинкою фарширується куряча шкіра. Її краю фіксуються зубочистками. Заготовки змазують сметаною.
  • Запікається страву на деку, застеленому фольгою, до підрум’янення.

    Дивіться також:  Соус для тефтелькою – 7 кращих рецептів приготування домашнього соусу
    Прокрутка до верху