Фаршировані сиром із яйцями
Склад продуктів: 6 ніжок, трохи гірчиці, цибулина, велика ложка жирної сметани, щіпка куркуми, сіль, 3 великих яйця, свіжий часник за смаком, 70 г напівтвердого сиру.

З ніжок «панчохою» шкіра знімається і залишається на нижньому суглобі.
М’якоть птиці дрібно рубається, з’єднується з тертим сиром і дрібними кубиками заздалегідь звареної пари яєць.
Сюди ж додається гірчиця і роздавлений часник за смаком. Маса солиться і присипається куркумою. В начинку вбивається залишився сире яйце і додається тертий цибуля.
Начинкою фарширується куряча шкіра. Її краю фіксуються зубочистками. Заготовки змазують сметаною.
Запікається страву на деку, застеленому фольгою, до підрум’янення.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8