З фаршем з бананів і часнику
Склад продуктів: 4 курячі гомілки, 2 банани, сіль, щіпка меленого чилі, 3-4 часникового зубчики, трохи лимонного соку.

Банани розминаються виделкою і сбрызгиваются соком лимона.
До них треба додати сіль і роздавлений часник. Можна також використовувати будь-які ароматні трави і мелений чилі.
З гомілок знімається шкіра. Зрізане м’ясо дрібно ріжеться і з’єднується з банановою масою.
Куряча шкіра фарширується начинкою.
Спочатку заготовки до рум’яності смажаться на сковорідці, а після, курячі ніжки, фаршировані фруктами, запікаються ще 10-12 хвилин в добре розігрітій духовці.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8