Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

З фаршем з бананів і часнику

Склад продуктів: 4 курячі гомілки, 2 банани, сіль, щіпка меленого чилі, 3-4 часникового зубчики, трохи лимонного соку.

  • Банани розминаються виделкою і сбрызгиваются соком лимона.
  • До них треба додати сіль і роздавлений часник. Можна також використовувати будь-які ароматні трави і мелений чилі.
  • З гомілок знімається шкіра. Зрізане м’ясо дрібно ріжеться і з’єднується з банановою масою.
  • Куряча шкіра фарширується начинкою.
  • Спочатку заготовки до рум’яності смажаться на сковорідці, а після, курячі ніжки, фаршировані фруктами, запікаються ще 10-12 хвилин в добре розігрітій духовці.
  • Дивіться також:  Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів
    Прокрутка до верху