Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

З яблуками і чорносливом

Склад продуктів: 5 ніжок, 130 г курячого філе, 70 г сиру, 5-6 шт. чорносливу без кісточок, кисло-солодке яблуко, сіль, пахучі трави.

  • З ніжок акуратно знімається шкірка. Зрізане м’ясо дрібно ріжеться разом з підготовленим філе.
  • Шматочки курятини змішуються з тертим сиром, подрібненим чорносливом, кубиками яблука і ароматними травами з сіллю.
  • «Панчохи» з шкіри фаршируються начинкою, після чого заготовки обсмажують з усіх боків на розігрітій олії.
  • Подається страва до столу гарячими з будь-яким гарніром.

    Дивіться також:  Як гасити капусту в каструлі – 6 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху