Фаршировані перці з фаршем і рисом – 8 рецептів приготування

Тушкуємо в каструлі в томатному соусі

Цей рецепт найбільш поширений. Дане блюдо зазвичай не вимагає гарніру, а соус від нього чудово мачає хлібцем.

Що знадобиться?

  • перець середнього розміру близько 10 штук;
  • фаршу 800 г;
  • томатний сік або паста, розведена водою;
  • півсклянки рисової крупи;
  • 3 головки цибулі середні;
  • олія соняшникова;
  • лаврушка;
  • перець у кульках;
  • сіль.

Як готувати?

  • Почнемо з приготування рису. Крупу добре промити, викласти в каструлю і залити склянкою води. Довівши до кипіння, зробіть маленький вогонь і варіть її до напівготовності. Після відкиньте на друшляк для остигання.
  • У фарш з’єднайте дрібно нарізану цибулю, і вимісити його, підливаючи воду.
  • Всипте рис і спеції, які порахуєте необхідні.
  • Перці вимити, вирізати серединку.
  • Начиняйте кожен перчик окремо і кладіть в ємність для готування.
  • Займемося приготування томатного соусу. На сковороді обсмажити одну цибулину і влити в неї літр соку. Всипати всі бажані спеції і прокип’ятити 5 хвилин.
  • Вилити отриманий соус в каструлю з перцями. Якщо виявиться, що соус не покриває перці, додайте води.
  • Прокип’ятіть 30 хвилин, потім додайте, при необхідності, солі і проваріть ще 5 хвилин. Перед подаванням страву має настоятися як мінімум півгодини.
Дивіться також:  Молода картопля – 10 кращих рецептів
Прокрутка до верху