Фаршировані перці з фаршем і рисом – 8 рецептів приготування

Перець, фарширований курячим фаршем і рисом

Страви з курячого фаршу виходять менш калорійними. Смак у них виразно ніжніше, ніж у перців, приготованих з свинячого або яловичого фаршу.

Необхідні продукти:

  • 8 перців;
  • 100 г рисової крупи;
  • 400 г фаршу з курячого м’яса;
  • по 1 штуці моркви, помідорів, цибулі;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 3 зубчики часнику;
  • спеції;
  • олія для смаження.

Готуємо по кроках:

  • Відварити рис до напівготового стану. Залити крупу склянкою води і варити до повного всмоктування рідини.
  • Перці помити, почистити зсередини.
  • Готовий фарш змішуємо з рисом, спеціями. Можна додати трохи води для соковитості.
  • Цибулю, моркву і часник подрібнити і обсмажити на олії близько 10 хвилин. Тим часом, очистимо від шкірки помідор, і додамо до підготовлюваної піджарки. Туди ж відправляємо томатну пасту. Все перемішуємо, заливаємо склянкою води і чекаємо закипання. Як тільки закипіло – вимикаємо.
  • На дно каструлі залити 200 мл води. Викладаємо нафаршировані перці. Зверху виливаємо зажарку і ставимо на вогонь. Після закипання проварюємо на середньому вогні близько 45 хвилин.
Дивіться також:  Батат – що це таке? Рецепти, як приготувати солодку картоплю Батат
Прокрутка до верху