Фаршировані перці з фаршем і рисом – 8 рецептів приготування

В сметанному соусі

Соус, в якому подається перець, буде мати не червоний, а жовтуватий колір. Смак буде менш кислим.

Інгредієнти:

  • перець 8 шт.;
  • фарш близько 350 м;
  • рису-70 г;
  • цибулі і моркви по 1 штучці;
  • томатна паста 1 маленька ложка;
  • вода (бульйон) 1 л

Продукти для соусу:

  • цибуля-одна штука;
  • 1 помідор;
  • сметана 250 грамів;
  • олія рослинна 4 ложки;
  • спеції.

Готуємо:

  • Підготуємо перці: помиємо і очистимо від нутрощів.
  • Відварити рис до напівготового стану, а потім остудити.
  • На сковороді з олією обсмажити нарізану цибулю і моркву.
  • У ємності змішуємо фарш, рис, піджарку і томатну пасту для фаршу. Додамо спеції і все ретельно вимішуємо.
  • Начиняємо перці готовою начинкою і кладемо в каструлю для варива.
  • Заливаємо бульйоном або водою, щоб він покрив перці.
  • Під кришкою прокип’ятимо півгодини.
  • Тим часом займемося сметанним соусом. Нарізаний кільцями цибулю обсмажуємо на сковороді з маслом. Додаємо томат, сметану, спеції і виливаємо в ємність з перцями.
  • Після готуємо ще 15 хвилин і вимикаємо.
Дивіться також:  Страви з кабачків – 30 рецептів приготування
Прокрутка до верху