З грибами
Цей рецепт перців готується без м’яса. Але при бажанні можна додати трохи м’ясного фаршу в начинку.
Продукти:
- великий болгарський перець – 4 штуки;
- рис – 1 склянка;
- великий лук – 3 штуки;
- морква – 3 штуки;
- гриби (печериці, білі) – ¼ кг;
- масло;
- спеції.
Як готувати?
- Перці помити, відрізати верх і вичистити все насіння. Шапочку не викидати.
- Рис відварити до напівготовності.
- За 2 цибулини і моркви розрізати, подрібнити і підсмажити на сковороді до м’якості.
- Гриби дрібно нарізати і підсмажити на олії зі спеціями.
- Всі овочі змішати з рисом і довести до смаку за допомогою солі і спецій.
- Начинити перці начинкою і накрити відрізаною шапочкою.
- Залишилася 1 цибулину з морквою, нарізати великими шматками і покласти в ємність з перцями.
- Залити водою ємність на 1/3, додати спеції протушкувати під кришкою 1 годину.