Фаршировані перці з фаршем і рисом – 8 рецептів приготування

З грибами

Цей рецепт перців готується без м’яса. Але при бажанні можна додати трохи м’ясного фаршу в начинку.



Продукти:

  • великий болгарський перець – 4 штуки;
  • рис – 1 склянка;
  • великий лук – 3 штуки;
  • морква – 3 штуки;
  • гриби (печериці, білі) – ¼ кг;
  • масло;
  • спеції.

Як готувати?

  • Перці помити, відрізати верх і вичистити все насіння. Шапочку не викидати.
  • Рис відварити до напівготовності.
  • За 2 цибулини і моркви розрізати, подрібнити і підсмажити на сковороді до м’якості.
  • Гриби дрібно нарізати і підсмажити на олії зі спеціями.
  • Всі овочі змішати з рисом і довести до смаку за допомогою солі і спецій.
  • Начинити перці начинкою і накрити відрізаною шапочкою.
  • Залишилася 1 цибулину з морквою, нарізати великими шматками і покласти в ємність з перцями.
  • Залити водою ємність на 1/3, додати спеції протушкувати під кришкою 1 годину.
Дивіться також:  Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею — 7 рецептів
Прокрутка до верху