Фарширований гарбуз у духовці – 8 рецептів приготування запеченого гарбуза

Готуємо з м’ясом і грибами

Гриби і м’ясо гарні в багатьох стравах. І запечена в духовці гарбуз – не виняток.

Готують з:

  • цілого гарбузового плода;
  • м’якоті курки – 400 г;
  • лука – головки;
  • моркви – 1 коренеплоду;
  • печериць – 250 г;
  • картопля – 350 г;
  • зелені петрушки – не менше столової ложки.

Приступаємо до овочів. Все з допомогою ножа перетворюємо в порівнянні за формою і розміром фрагменти.

З курятини робимо тонкі довгі смужки (для цього ріжемо вздовж волокон).

Гриби нарізаємо у вигляді пластинок.

Наповнюємо гарбуз. Склад приправляємо сіллю, улюбленими спеціями і розбавляємо склянкою окропу.

Можна накрити «кришкою» і прибрати на 40-45 хвилин у духовку.

Дивіться також:  Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху