Готуємо з м’ясом і грибами
Гриби і м’ясо гарні в багатьох стравах. І запечена в духовці гарбуз – не виняток.
Готують з:
- цілого гарбузового плода;
- м’якоті курки – 400 г;
- лука – головки;
- моркви – 1 коренеплоду;
- печериць – 250 г;
- картопля – 350 г;
- зелені петрушки – не менше столової ложки.
Приступаємо до овочів. Все з допомогою ножа перетворюємо в порівнянні за формою і розміром фрагменти.
З курятини робимо тонкі довгі смужки (для цього ріжемо вздовж волокон).
Гриби нарізаємо у вигляді пластинок.
Наповнюємо гарбуз. Склад приправляємо сіллю, улюбленими спеціями і розбавляємо склянкою окропу.
Можна накрити «кришкою» і прибрати на 40-45 хвилин у духовку.