Філе качки – 7 смачних рецептів приготування

Чахохбілі з філе качки

Незважаючи на те, що грузинське блюдо готують, дотримуючись традицій, з курки, використання м’яса качки робить страву більш ситним і наваристим.

Для втілення рецепта в життя слід взяти:

  • 800 г філе;
  • 2 цибулини;
  • 4 помідора;
  • морквину;
  • 200 мл води;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль і зелень.

Черговість дій:

  • М’ясо нарізати порційними шматочками, які обсмажують до золотистого кольору на сковороді з антипригарним покриттям.
  • Цибулю нарізають півкільцями, морква – брусочками, а часник – кубиками.
  • Подрібнені овочі обсмажуються на сковороді, де готувалося м’ясо, а потім усе перекладається в сотейник.
  • Обсмажені інгредієнти заливаються водою, солятся, приправляється і тушкують 20 хвилин.
  • Потім в каструлю відправляються очищені і порізані кубиками томати.
  • За півгодини страва грузинської кухні з особливою тайської нотою готове до вживання.

При правильній підготовці з качки можна приготувати масу дуже смачних, ароматних і ситних страв. Головне, вибрати м’ясо виключно молодої птиці і грамотно його обробити.

Дивіться також:  Лазанья з соусом бешамель – 9 покрокових рецептів