Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

Запікаємо курячі грудки в вершках

Багато господинь відносять курячу грудку зі вершковим соусом до страв святкового, але її цілком можна готувати і повсякденно. Воно відрізняється чудовим ароматом сиру, спецій і тонким вершковим присмаком.

Перелік продуктів на кілограм філе:

  • сир твердий — 100 г;
  • вершки — стакан;
  • рослинної олії — 1 ст. л.;
  • часнику — 3 зубчики;
  • гірчиці — 1 ч. л.;
  • чебрецю і перцю — за смаком.

У маслі обсмажують курячі шматочки, підсолені і посипані перцем. У вершки додається сіль, подрібнений часник, гірчиця з чебрецем. Все це збивається до піноутворення. Потім філе укладається в жаровню і заливається соусом. На завершення залишилося тільки рясно посипати страву натертим сиром і запікати півгодини.

Дивіться також:  Відбивні зі свинини — 16 рецептів приготування
Прокрутка до верху