Рулет з курячого філе
Це ідеальне блюдо, яке підійде до будь-якого святкового столу.
Для виконання цього рецепта необхідні наступні продукти:
- 170 г свіжих печериць;
- 2 половинки філе;
- 60 г твердого сиру;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- приправи для курки, сіль.
Готуємо так:
- Філе помийте, відбийте його, підсушіть і надріжте посередині. Посоліть і посипте приправою.
- Гриби потрібно порізати дрібно, моркву з цибулею обсмажити злегка на будь-якому маслі.
- Далі на м’ясні шматки укладаються гриби, а зверху буде шар тертого сиру.
- Філе скрутіть рулетиками. Щоб вони не розвалилися, їх можна зав’язати нитками.
- Курино-грибні рулети обсмажуються спершу на сковороді, а потім складаються в жаровню і в духовці 20 хвилин запікаються.