Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

З яблуками

Грудка чудово поєднується з яблуками. Таке блюдо виділяє дивовижний запах і набуває відмінні смакові якості.

  • 1 грудка на кісточці;
  • 1 яблуко;
  • сіль, перець;
  • 2 ст. л. натурального йогурту (сметана);
  • 1 ч. л. столової гірчиці.

Готуємо просто:

  • Перцем з натерти сіллю підготовлену грудинку, обмазати сумішшю гірчиці і йогурту і нехай постоїть 30 хвилин.
  • Яблука нарізати кружальцями.
  • Філе покласти в підготовлену форму, попередньо промазану маслом. Зверху розкласти скибочки яблук.
  • Потім потрібно взяти фольгу і накрити нею форму. У духовці запікати страву протягом півтора годин.
  • Зняти фольгу за 15 хвилин до кінця приготування, щоб яблука і м’ясо стали рум’яними.
Дивіться також:  Шанежки з картоплею – 8 рецептів приготування, як у бабусі
Прокрутка до верху