З яблуками
Грудка чудово поєднується з яблуками. Таке блюдо виділяє дивовижний запах і набуває відмінні смакові якості.
- 1 грудка на кісточці;
- 1 яблуко;
- сіль, перець;
- 2 ст. л. натурального йогурту (сметана);
- 1 ч. л. столової гірчиці.
Готуємо просто:
- Перцем з натерти сіллю підготовлену грудинку, обмазати сумішшю гірчиці і йогурту і нехай постоїть 30 хвилин.
- Яблука нарізати кружальцями.
- Філе покласти в підготовлену форму, попередньо промазану маслом. Зверху розкласти скибочки яблук.
- Потім потрібно взяти фольгу і накрити нею форму. У духовці запікати страву протягом півтора годин.
- Зняти фольгу за 15 хвилин до кінця приготування, щоб яблука і м’ясо стали рум’яними.