Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

Грудки, запечені у фользі

Всі страви, які готуються в фользі, дуже ароматні, так як вона зберігає ефірні речовини спецій. Також нею утримується волога, що надає стравам особливу соковитість.

Філе в фользі в духовці готується наступним чином:

  • 1 цибулина
  • 800 г грудки (філе);
  • гірчиці французької — 1 ч. ложка);
  • морква — 1 одиниця;
  • часник — 2 зубчики;
  • олії соняшникової 2 ст. л.;
  • 2 яйця;
  • 200 г спаржі.
  • Деякі компоненти можна замінювати. Наприклад, спаржу — зеленим горошком, а замість олії соняшникової допускається використання вершкового або будь-якого рослинного.
  • Вимите філе з курки порізати на шматочки. Але можна готувати м’ясо як частинами, так і повністю.
  • Почистити цибулю з морквою.
  • Після цього потрібно зробити соус. За допомогою віночка збити яйце, в нього покласти масло, трохи гірчиці, подрібнений часник і спеції.
  • Для того що б приготувати порціями, фольгу необхідно нарізати на квадратики такого розміру, щоб м’ясо загорталося в неї повністю. Нарізані філе укладаються на отримані квадратики по одному шматочку.
  • На м’ясо слід покласти відварену спаржу, кружечки моркви і цибулі. Заправити соусом. Загорнути у фольгу.
  • Тепер пора ставити заготовки в духову шафу і витримати їх там півгодини.

Якщо ви готуєте цілим шматком, то час може збільшитися.

Дивіться також:  Картопля з сиром у духовці - 10 рецептів приготування з покроковими фото
Прокрутка до верху