З ананасами
Філе куряче в духовці з ананасами виходять з легким солодкуватим відтінком смаку, соковитими і трохи незвичними. Таку страву можна сміливо подати навіть до святкового столу.
- 600 г курячого філе;
- 20 г рослинного масла:
- 120 г сиру;
- 5 г приправи в пакетику для курки;
- 30 г майонезу;
- 1 ст. л. зелені петрушки;
- банку консервованих ананасових кілець;
- чорний перець.
Готуємо так:
- Підготовлену курятину порізати, закрити плівкою і відбити кухонним молотком.
- Далі приправа змішується з перцем, зеленню і майонезом. Отриманим соусом потрібно змастити м’ясо і розмістити його на деко.
- На кожному курячому скибочці повинен лежати кружок ананаса.
- Залишилося тільки посипати м’ясо сиром, протертим через тертку.
- Духовка повинна бути вже розігріта, її включають заздалегідь. Час приготування такого пікантного курячого м’яса становить 25 хвилин.
Подавати куряче філе з сиром і шматочками ананасів краще гарячими.
Рада! Ідеальна вага для відбивних становить 150-170 р. Шматочки менше вагою при запіканні виходять сухими.