Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

З ананасами

Філе куряче в духовці з ананасами виходять з легким солодкуватим відтінком смаку, соковитими і трохи незвичними. Таку страву можна сміливо подати навіть до святкового столу.

  • 600 г курячого філе;
  • 20 г рослинного масла:
  • 120 г сиру;
  • 5 г приправи в пакетику для курки;
  • 30 г майонезу;
  • 1 ст. л. зелені петрушки;
  • банку консервованих ананасових кілець;
  • чорний перець.

Готуємо так:

  • Підготовлену курятину порізати, закрити плівкою і відбити кухонним молотком.
  • Далі приправа змішується з перцем, зеленню і майонезом. Отриманим соусом потрібно змастити м’ясо і розмістити його на деко.
  • На кожному курячому скибочці повинен лежати кружок ананаса.
  • Залишилося тільки посипати м’ясо сиром, протертим через тертку.
  • Духовка повинна бути вже розігріта, її включають заздалегідь. Час приготування такого пікантного курячого м’яса становить 25 хвилин.

Подавати куряче філе з сиром і шматочками ананасів краще гарячими.

Рада! Ідеальна вага для відбивних становить 150-170 р. Шматочки менше вагою при запіканні виходять сухими.

Дивіться також:  Як варити перловку – 5 рецептів
Прокрутка до верху