Грудки, фаршировані сиром
Ця смакота урізноманітнює вище меню і відмінно підійде для всієї родини. А приготувати її зовсім нескладно, та й часу займе небагато.
Компоненти:
- одна грудка;
- 50 г сиру;
- 30 г вершкового масла;
- яйце;
- сіль, часник, зелень, перець;
- сухарі мелені.
Готуємо!
- Філе треба відбити, посолити, посипати на нього ваші улюблені приправи.
- Сир натерти і змішати з кропом, змішати з сирим яйцем.
- Духовку включити заздалегідь, щоб встигла прогрітися, поки будете начиняти філе.
- Тепер потрібно готову сирну начинку загорнути у філе. Для цього її треба покласти на м’ясо і просто загорнути в рулетики. Для зручності при виконанні таких маніпуляцій добре застосовувати пекарську папір.
- Далі потрібно опустити в розтоплене вершкове масло начинену грудку і потім ретельно обваляти в сухарях.
- У духовці рулетики повинні випікатися від 15 до 20 хвилин.
Нехай вони трохи охолонуть перед подачею, а після їх слід нарізати тоненькими кружальцями.