Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

Грудки, фаршировані сиром

Ця смакота урізноманітнює вище меню і відмінно підійде для всієї родини. А приготувати її зовсім нескладно, та й часу займе небагато.

Компоненти:

  • одна грудка;
  • 50 г сиру;
  • 30 г вершкового масла;
  • яйце;
  • сіль, часник, зелень, перець;
  • сухарі мелені.

Готуємо!

  • Філе треба відбити, посолити, посипати на нього ваші улюблені приправи.
  • Сир натерти і змішати з кропом, змішати з сирим яйцем.
  • Духовку включити заздалегідь, щоб встигла прогрітися, поки будете начиняти філе.
  • Тепер потрібно готову сирну начинку загорнути у філе. Для цього її треба покласти на м’ясо і просто загорнути в рулетики. Для зручності при виконанні таких маніпуляцій добре застосовувати пекарську папір.
  • Далі потрібно опустити в розтоплене вершкове масло начинену грудку і потім ретельно обваляти в сухарях.
  • У духовці рулетики повинні випікатися від 15 до 20 хвилин.

Нехай вони трохи охолонуть перед подачею, а після їх слід нарізати тоненькими кружальцями.

Дивіться також:  Деруни картопляні – класичний рецепт приготування і варіації
Прокрутка до верху