З овочами
Необхідні інгредієнти:
- 2 грудки;
- сир твердий;
- соус соєвий — 1 ст. л.;
- 1 яйце;
- 1 баклажан;
- картопля — 1 одиниця;
- помідор — 1 одиниця;
- 1 морквина;
- 2 цибулини;
- зелень (кріп, петрушка).
- 1 червоний перець.
Попередньо курку слід замаринувати, довив до складу маринаду спеції і цибулю.
- Всі овочі помити і порізати.
- Баклажани треба посолити і 10 хвилин хай полежать, щоб гіркота з них пішла. Потім їх можна промити в проточній воді.
- Далі викладіть мариновану грудку в форму. Вийміть з маринаду цибулю, покладіть на м’ясо і зверху додайте свіжі цибульні кільця.
- Наступним шаром викласти моркву, потім буде розкладатися перець червоний, гуртки баклажанів і картоплю.
- Тепер можна змішати подрібнену зелень з соєвим соусом і яйцем, збити і цією сумішшю залити курятину. Зверху викладіть помідори.
- В духовій шафі необхідно витримати блюдо 30 хвилин, а потім дістати його і посипати натертим сиром.
На завершення потримайте м’ясо ще з 10 хвилин в духовці, дістаньте і прикрасьте зеленню готову страву.