Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

З овочами

Необхідні інгредієнти:

  • 2 грудки;
  • сир твердий;
  • соус соєвий — 1 ст. л.;
  • 1 яйце;
  • 1 баклажан;
  • картопля — 1 одиниця;
  • помідор — 1 одиниця;
  • 1 морквина;
  • 2 цибулини;
  • зелень (кріп, петрушка).
  • 1 червоний перець.

Попередньо курку слід замаринувати, довив до складу маринаду спеції і цибулю.

  • Всі овочі помити і порізати.
  • Баклажани треба посолити і 10 хвилин хай полежать, щоб гіркота з них пішла. Потім їх можна промити в проточній воді.
  • Далі викладіть мариновану грудку в форму. Вийміть з маринаду цибулю, покладіть на м’ясо і зверху додайте свіжі цибульні кільця.
  • Наступним шаром викласти моркву, потім буде розкладатися перець червоний, гуртки баклажанів і картоплю.
  • Тепер можна змішати подрібнену зелень з соєвим соусом і яйцем, збити і цією сумішшю залити курятину. Зверху викладіть помідори.
  • В духовій шафі необхідно витримати блюдо 30 хвилин, а потім дістати його і посипати натертим сиром.

На завершення потримайте м’ясо ще з 10 хвилин в духовці, дістаньте і прикрасьте зеленню готову страву.

Дивіться також:  Як приготувати курку в мультиварці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху