Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання

У фользі

Філе минтая у фользі — мінімум зусиль і максимум смаку. Риба виходить надзвичайно ніжною.

Необхідні продукти:

  • 3 шматочки рибного філе;
  • ложечка лимонного соку;
  • приправи на свій смак;
  • дві ложки масла рослинного.

Процес приготування:

  • Промиваємо рибу, за бажанням можна зробити шматочки меншого розміру. Добре натираємо їх сіллю, перцем та іншими спеціями. Збризкуємо лимонним соком і залишаємо приблизно на 20 хвилин, щоб філе промокло.
  • Фольгу викладаємо на деко або форму, промазуємо її маслом і покриваємо рибою.
  • Фольгу добре закріплюємо з усіх боків, щоб нізвідки не стирчала риба, і прибираємо блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Через півгодини її можна розгорнути, якщо хочете, щоб філе трохи підрум’янилося.
Дивіться також:  Печеня з курки — 9 рецептів, як приготувати в мультиварці, в каструлі, в духовці на сковороді і в казані
Прокрутка до верху