У фользі
Філе минтая у фользі — мінімум зусиль і максимум смаку. Риба виходить надзвичайно ніжною.
Необхідні продукти:
- 3 шматочки рибного філе;
- ложечка лимонного соку;
- приправи на свій смак;
- дві ложки масла рослинного.
Процес приготування:
- Промиваємо рибу, за бажанням можна зробити шматочки меншого розміру. Добре натираємо їх сіллю, перцем та іншими спеціями. Збризкуємо лимонним соком і залишаємо приблизно на 20 хвилин, щоб філе промокло.
- Фольгу викладаємо на деко або форму, промазуємо її маслом і покриваємо рибою.
- Фольгу добре закріплюємо з усіх боків, щоб нізвідки не стирчала риба, і прибираємо блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Через півгодини її можна розгорнути, якщо хочете, щоб філе трохи підрум’янилося.