Смачні рибні котлети з філе
Приготувати філе минтая в духовці можна по-різному. Так чому б не зробити з нього ароматні котлети, які ідеально доповнять макарони або пюре? Обов’язково спробуйте цей рецепт.
Необхідні продукти:
- дві ложки борошна;
- приправи і зелень за бажанням;
- одна цибулина і картопля;
- приблизно 600 грам рибного філе;
- одне яйце.
Процес приготування:
- Філе промийте, обсушіть з допомогою паперових серветок або рушників. При необхідності трохи відіжміть, щоб пішла зайва рідина.
- Подрібніть рибу на невеликі шматочки і так само поступите з цибулею. Потім пропустіть всі разом через м’ясорубку або комбайн, щоб вийшов фарш.
- Прокрутіть сирої картопля, з’єднайте його з фаршем і приправте масу спеціями.
- Залишилося тільки вбити яйце, всипати борошно і за бажанням ще можна додати свіжу зелень. Якщо маса вийшла занадто рідкою — збільшіть кількість борошна.
- З цієї суміші вылепите котлети потрібного розміру, укладіть у форму і випікайте на 200 градусах близько 35 хвилин.