Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання

Смачні рибні котлети з філе

Приготувати філе минтая в духовці можна по-різному. Так чому б не зробити з нього ароматні котлети, які ідеально доповнять макарони або пюре? Обов’язково спробуйте цей рецепт.

Необхідні продукти:

  • дві ложки борошна;
  • приправи і зелень за бажанням;
  • одна цибулина і картопля;
  • приблизно 600 грам рибного філе;
  • одне яйце.

Процес приготування:

  • Філе промийте, обсушіть з допомогою паперових серветок або рушників. При необхідності трохи відіжміть, щоб пішла зайва рідина.
  • Подрібніть рибу на невеликі шматочки і так само поступите з цибулею. Потім пропустіть всі разом через м’ясорубку або комбайн, щоб вийшов фарш.
  • Прокрутіть сирої картопля, з’єднайте його з фаршем і приправте масу спеціями.
  • Залишилося тільки вбити яйце, всипати борошно і за бажанням ще можна додати свіжу зелень. Якщо маса вийшла занадто рідкою — збільшіть кількість борошна.
  • З цієї суміші вылепите котлети потрібного розміру, укладіть у форму і випікайте на 200 градусах близько 35 хвилин.
Дивіться також:  Хе з курки – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху