Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання

З сиром

Ніжна, ароматна рибка, та ще під сирною скоринкою, що може бути смачніше?

Необхідні продукти:

  • 150 грам сиру;
  • приблизно 700 грам філе минтая;
  • 10 мілілітрів лимонного соку;
  • спеції на свій смак;
  • два помідори.

Процес приготування страви:

  • Філе промиваємо, розбираємо на невеликі шматочки, приправляємо обраними спеціями, соком лимона і кладемо на деко.
  • Зверху покриваємо його кружечками помідор. За бажанням можна викласти трохи свіжої зелені. Все посипаємо тертим сиром.
  • Прибираємо рибу в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку і тримаємо там, близько 30 хвилин. Після це блюдо можна подавати.
Дивіться також:  Як варити кукурудзяну кашу – 7 рецептів на молоці та воді
Прокрутка до верху