В сметанному соусі
Ще один спосіб смачно приготувати рибку. За рахунок сметани вона виходить особливо м’якою і ідеально підійде до будь-якого гарніру.
Необхідні продукти для страви:
- близько 100 грам сметани;
- 500 грам рибного філе;
- приправи на свій смак;
- ложка лимонного соку.
Процес приготування:
- У цьому рецепті риба потребує попередньої обробки. Для початку, як завжди, добре промиваємо і обсушуємо філе за допомогою серветок.
- Тепер м’ясо треба нарізати на невеликі шматочки і злегка обсмажити на гарячій сковороді так, щоб боки стали рум’яного кольору.
- У мисці змішуємо сметану з лимонним соком і будь-якими приправами за смаком. Можна також додати і рубаною зелені.
- У цій суміші добре обвалюємо кожен шматочок риби, викладаємо все у форму для приготування і прибираємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.