Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання

В сметанному соусі

Ще один спосіб смачно приготувати рибку. За рахунок сметани вона виходить особливо м’якою і ідеально підійде до будь-якого гарніру.

Необхідні продукти для страви:

  • близько 100 грам сметани;
  • 500 грам рибного філе;
  • приправи на свій смак;
  • ложка лимонного соку.

Процес приготування:

  • У цьому рецепті риба потребує попередньої обробки. Для початку, як завжди, добре промиваємо і обсушуємо філе за допомогою серветок.
  • Тепер м’ясо треба нарізати на невеликі шматочки і злегка обсмажити на гарячій сковороді так, щоб боки стали рум’яного кольору.
  • У мисці змішуємо сметану з лимонним соком і будь-якими приправами за смаком. Можна також додати і рубаною зелені.
  • У цій суміші добре обвалюємо кожен шматочок риби, викладаємо все у форму для приготування і прибираємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
Дивіться також:  Курка з грибами — 21 рецепт приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху