Філе тріски в духовці — 8 рецептів запікання

Філе тріски в сирному клярі

За цим рецептом можна приготувати філе тріски у вигляді апетитних паличок в хрусткій скоринці. Риба тричі його панірують і занурюється в кляр, завдяки чому зберігає всі соки і корисні елементи.

Необхідні компоненти:

  • 700 г рибного філе;
  • 2 яйця;
  • 80 г сухарів для панірування;
  • 180 г твердого сиру;
  • 80 г пшеничного борошна;
  • 20 мл олії;
  • сіль;
  • суміш пряних трав для риби.

Технологія приготування.

  • Філе ділять на кілька шматочків.
  • Для кляру з’єднують яйця, спеції і сіль. Ретельно збивають вінчиком.
  • Подрібнений на крупній тертці сир змішують з панірувальними сухарями.
  • Кожен брусочок тріски обвалюють в борошні, потім занурюють в яєчну суміш і опускають в сирну панірування.
  • Деко промащують маслом, викладають на нього рибу і запікають протягом півгодини при 220°С.
Дивіться також:  Тушкована картопля з куркою в мультиварці – 6 рецептів
Прокрутка до верху