Рибні котлети
Класичний рецепт дозволяє дуже швидко запекти смачні корисні котлетки з тріски на обід або вечерю.
Список компонентів:
- 800 г філе;
- 1 яйце;
- 100 г солодко-вершкового масла;
- 40 р пшеничного борошна;
- по 3 г солі і меленого перчика;
- 150 г панірувальних сухарів.
Процес приготування.
- Чисте філе тріски прокрутити в м’ясорубці.
- У фарш вбивають яйце, додають розм’якшене при кімнатній температурі масло. По ложці вводять просіяне борошно.
- Склад солять, перчать, ретельно розмішують.
- Руками з фаршу формують котлетки.
- Напівфабрикати обвалюють у сухарях і викладають на деко з пергаментом.
- Готують протягом півгодини при 180 градусах.