Філе тріски в духовці — 8 рецептів запікання

Рибні котлети

Класичний рецепт дозволяє дуже швидко запекти смачні корисні котлетки з тріски на обід або вечерю.

Список компонентів:

  • 800 г філе;
  • 1 яйце;
  • 100 г солодко-вершкового масла;
  • 40 р пшеничного борошна;
  • по 3 г солі і меленого перчика;
  • 150 г панірувальних сухарів.

Процес приготування.

  • Чисте філе тріски прокрутити в м’ясорубці.
  • У фарш вбивають яйце, додають розм’якшене при кімнатній температурі масло. По ложці вводять просіяне борошно.
  • Склад солять, перчать, ретельно розмішують.
  • Руками з фаршу формують котлетки.
  • Напівфабрикати обвалюють у сухарях і викладають на деко з пергаментом.
  • Готують протягом півгодини при 180 градусах.
Дивіться також:  Скумбрія, запечена в духовці – 10 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху