З додаванням грибів
Соус з грибами може зробити класичний рецепт фрикадельок більш вишуканим.
Інгредієнти:
- свинячий і курячий фарш – 400 г;
- яйце – 1 шт.;
- пшеничний хліб, розмочений в молоці — 2 шматочки;
- спеції;
- цибуля – 2 головки;
- паніровка;
- олія рослинна;
- печериці – 300 г;
- вершки або сметана – 250 р.
Спосіб приготування:
- У суміш фаршу додати хліб, спеції, яйце.
- Зробити невеликі «колобки».
- Обваляти їх в паніровці.
- Обсмажити.
Рецепт соусу:
- Подрібнену цибулю обсмажити.
- Ввести до нього дрібно порізані гриби.
- Додати спеції.
- Обсмажити протягом 5 хвилин.
- Додати вершки і тушкувати 10 хвилин.
Далі обсмажені фрикадельки готуємо в духовці 15 хвилин, попередньо поливши соусом.