Фрикадельки в вершковому соусі – 6 рецептів приготування

З додаванням грибів

Соус з грибами може зробити класичний рецепт фрикадельок більш вишуканим.

Інгредієнти:

  • свинячий і курячий фарш – 400 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • пшеничний хліб, розмочений в молоці — 2 шматочки;
  • спеції;
  • цибуля – 2 головки;
  • паніровка;
  • олія рослинна;
  • печериці – 300 г;
  • вершки або сметана – 250 р.

Спосіб приготування:

  • У суміш фаршу додати хліб, спеції, яйце.
  • Зробити невеликі «колобки».
  • Обваляти їх в паніровці.
  • Обсмажити.

Рецепт соусу:

  • Подрібнену цибулю обсмажити.
  • Ввести до нього дрібно порізані гриби.
  • Додати спеції.
  • Обсмажити протягом 5 хвилин.
  • Додати вершки і тушкувати 10 хвилин.

Далі обсмажені фрикадельки готуємо в духовці 15 хвилин, попередньо поливши соусом.

Дивіться також:  Печінковий торт з свинячої печінки — 6 рецептів