Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

Готуємо з томатною підливою

Фрикадельки з підливою – апетитні вироби з дієтичного м’яса, які в поєднанні з томатним соусом стають соковитіше і ароматні.

Інгредієнти:

  • 700 г індички;
  • 2 цибулини;
  • яйце;
  • ½ Головки часнику;
  • 40 мл томатного соусу;
  • трохи зелені, солі і спецій.


Як приготувати смачне блюдо, яке можна подавати з різними гарнірами:

  • Промите і порізане невеликими шматочками філе з однією цибулиною прокручується через м’ясорубку, після чого в фарш додаються яйце, подрібнену зелень, сіль і спеції.
  • З підготовленої маси скочуються кульки, які обсмажують до золотистого кольору.
  • На розпеченій сковороді з маслом пассеруется друга цибулина.
  • Після придбання овочем м’якості, він заливається 300 мл води, солиться, посипається сіллю і цукром.
  • Коли соус закипить, в нього надсилаються фрикадельки, які гасяться у ньому близько 20 хвилин.
Дивіться також:  Гливи мариновані – 7 рецептів швидкого приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху