Готуємо з томатною підливою
Фрикадельки з підливою – апетитні вироби з дієтичного м’яса, які в поєднанні з томатним соусом стають соковитіше і ароматні.
Інгредієнти:
- 700 г індички;
- 2 цибулини;
- яйце;
- ½ Головки часнику;
- 40 мл томатного соусу;
- трохи зелені, солі і спецій.
Як приготувати смачне блюдо, яке можна подавати з різними гарнірами:
- Промите і порізане невеликими шматочками філе з однією цибулиною прокручується через м’ясорубку, після чого в фарш додаються яйце, подрібнену зелень, сіль і спеції.
- З підготовленої маси скочуються кульки, які обсмажують до золотистого кольору.
- На розпеченій сковороді з маслом пассеруется друга цибулина.
- Після придбання овочем м’якості, він заливається 300 мл води, солиться, посипається сіллю і цукром.
- Коли соус закипить, в нього надсилаються фрикадельки, які гасяться у ньому близько 20 хвилин.