Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

У вершковому соусі

Вироби з дієтичного фаршу під вершковим соусом – страва з дитинства, у яке іноді так хочеться повернутися, хоч на кілька хвилин, забувши про тягар дорослого життя. Це можливо, якщо підготувати наступні інгредієнти для втілення рецепта в життя:

  • 500 г фаршу;
  • цибулина;
  • яйце;
  • шматочок сиру;
  • 200 мл вершків;
  • пучок кропу;
  • ½ Головки часнику;
  • трохи соняшникової олії, сіль і спеції.


В процесі приготування:

  • Цибулина подрібнюється і в глибокій мисці змішується з фаршем.
  • Зелень рубається і отруюється до індички.
  • Також до м’ясної маси приєднується яйце.
  • З вимішаного фаршу формуються невеликі фрикадельки, які викладаються у форму для запікання, яка відправлялась на 20 хвилин у духовку (180 °C).
  • З вершків, тертого сиру, невеликої кількості кропу, часнику, измельчающегося за допомогою чеснокодавилки, готується заправка, якій заливаються подрумянившиеся фрикадельки.
  • Запікається страву під вершковим соусом з ніжним смаком ще 20 хвилин при температурі 180 °C.
Дивіться також:  Рулет з фаршу з яйцем в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху