У вершковому соусі
Вироби з дієтичного фаршу під вершковим соусом – страва з дитинства, у яке іноді так хочеться повернутися, хоч на кілька хвилин, забувши про тягар дорослого життя. Це можливо, якщо підготувати наступні інгредієнти для втілення рецепта в життя:
- 500 г фаршу;
- цибулина;
- яйце;
- шматочок сиру;
- 200 мл вершків;
- пучок кропу;
- ½ Головки часнику;
- трохи соняшникової олії, сіль і спеції.
В процесі приготування:
- Цибулина подрібнюється і в глибокій мисці змішується з фаршем.
- Зелень рубається і отруюється до індички.
- Також до м’ясної маси приєднується яйце.
- З вимішаного фаршу формуються невеликі фрикадельки, які викладаються у форму для запікання, яка відправлялась на 20 хвилин у духовку (180 °C).
- З вершків, тертого сиру, невеликої кількості кропу, часнику, измельчающегося за допомогою чеснокодавилки, готується заправка, якій заливаються подрумянившиеся фрикадельки.
- Запікається страву під вершковим соусом з ніжним смаком ще 20 хвилин при температурі 180 °C.