Фрикадельки з індички, запечені з сиром
Дуже незвичайний рецепт приготування страви, для якого необхідно мати під руками:
- 500 г індички;
- в 2 рази менше сиру;
- яйце;
- 200 мл вершків;
- трохи борошно,
- сіль і улюблені спеції.
Етапи підготовки поживного і дуже корисного страви:
- М’ясо птиці, подрібнене шматочками, пропускають через м’ясорубку, після чого з’єднується з яйцем, сіллю і спеціями.
- Фарш відбивається, а потім з нього готуються коржі, в центр яких містяться по кубику сиру.
- Формуються фрикадельки, які готуються 20 хвилин на водяній бані.
- З вершків, борошна та спецій готується на сковороді соус, з яким і подаються ніжні вироби до столу.