Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

Фрикадельки з індички, запечені з сиром

Дуже незвичайний рецепт приготування страви, для якого необхідно мати під руками:

  • 500 г індички;
  • в 2 рази менше сиру;
  • яйце;
  • 200 мл вершків;
  • трохи борошно,
  • сіль і улюблені спеції.


Етапи підготовки поживного і дуже корисного страви:

  • М’ясо птиці, подрібнене шматочками, пропускають через м’ясорубку, після чого з’єднується з яйцем, сіллю і спеціями.
  • Фарш відбивається, а потім з нього готуються коржі, в центр яких містяться по кубику сиру.
  • Формуються фрикадельки, які готуються 20 хвилин на водяній бані.
  • З вершків, борошна та спецій готується на сковороді соус, з яким і подаються ніжні вироби до столу.
Дивіться також:  Баранина з овочами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху