Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

Рецепт з овочами

Страва готується з:

  • 500 г фаршу;
  • цибулини;
  • морквини;
  • кабачка;
  • 2 зубків часнику;
  • яйця;
  • невеликої кількості соняшникової олії;
  • солі і спецій.


Хід роботи:

  • Моркву і кабачок натираються на тертці, цибулю і часник подрібнюються ножем.
  • Цибульно-часникова суміш пассеруется до прозорості на сковороді, після чого змішується з фаршем, куди відправляються свіжі овочі і яйце.
  • З м’ясної маси з овочами, попередньо підсоленій і злегка приправлений, формуються фрикадельки, які обсмажують на маслі до рум’яної скоринки.
  • Подаються до столу такі вироби злегка теплими.
Дивіться також:  Батат – що це таке? Рецепти, як приготувати солодку картоплю Батат
Прокрутка до верху